Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP PM Üyesi Sağlar, Saka'yı ziyaret etti

CHP PM Üyesi Sağlar, Saka

Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Ziyaretten sonra Soma'ya giden Sağlar, Ulus olarak Soma'da yitirdiğimiz canlara yüreğimiz yanıyor” dedi.
CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Manisa'nın Soma ilçesinde yüzlerce işçinin hayatını kaybettiği maden ocağını ziyaret için önce Edremit'e geldi. Soma'ya hareketinden önce Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan Sağlar, Edremit gibi önemli bir ilçeyi 64 yıl sonra kazanmak çok önemli. Kamil Başkanımızı ve İlçe örgütümüzü kutluyorum” dedi.
Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle derin üzüntü içinde olduklarını da kaydeden Fikri Sağlar, Soma'da ekmek mücadelesi verirken yitirdiğimiz işçi kardeşlerimiz için yüreğimiz yanıyor. Yüzlerce emekçi kardeşimizin hayatına mal olan kazanın sorumluları belirlenerek adalet önüne çıkarılmalıdır” dedi.
Sağlar'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Saka, Sizleri ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Ancak içimiz buruk, yüreğimiz yaralı. Edremit Belediyesi olarak yaraların sarılmasına destek olmaya çalıştık. Bu vesile ile bir kez daha hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.
Ziyarette CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım da hazır bulundu. Sağlar ve beraberindekiler daha sonra Manisa'nın Soma ilçesine hareket etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false